Hämeen alueen syyskilpailut Heinolassa ja Ylöjärvellä

4.11.2019

B-Silmut
B-Silmut Erin Beadle, Fanni Aalto, Maisa Sulander, Erin Levola, Iida Törmälä, Sara Kilpi ja Saana Riekkoniemi
Aluesilmut
Ronja Kulmala, Linnea Kilpi ja Nelli Kettula
Aluesilmut Ronja Kulmala, Linnea Kilpi ja Nelli Kettula
Minit
Sarjassa Minit Uplakers taitoluistelua edusti Siiri Pyymäki
Minit Sarjassa Minit Uplakers taitoluistelua edusti Siiri Pyymäki
Taitajat,axel
Sarjassa Taitajat, axel Uplakers Taitoluistelua edusti Fanni Auri
Taitajat,axel Sarjassa Taitajat, axel Uplakers Taitoluistelua edusti Fanni Auri
Taitajat, ei axel
Taitajat, ei axel Sarjassa Taitajat, ei axel Uplakers Taitoluistelua edusti Mette Hirsikangas, Liinu Laurikka, Sini Luomaharju ja Sara Mattila
Tintit 2011
Sarjassa Uplakers Taitoluistelua edusti Nelli Punkka
Tintit 2011 Sarjassa Uplakers Taitoluistelua edusti Nelli Punkka
Tintit 2012 ja nuoremmat
Riina Pyymäki, Seela Prusi, Ella Pietiläinen, Sofi Kilpi ja Lumi Hartikainen
Tintit 2012 ja nuoremmat Riina Pyymäki, Seela Prusi, Ella Pietiläinen, Sofi Kilpi ja Lumi Hartikainen

Viikonloppuna kilpailtiin Hämeen alueen syyskilpailut Heinolassa ja Ylöjärvellä. Kilpailuissa nähtiin hienoja suorituksia ja upeita onnistumisia kaikilta luistelijoiltamme.

Lauantaina Heinolassa kilpailtiin sarjoissa B-Silmut, Aluesilmut, Aluedebytantit ja Aluenoviisit.

Aluedebytanteissa Lumi Laurikka oli jälleen palkintokorokkeella sijoittuen sarjassaan toiseksi. Aluenoviiseissa UpTL:lle tuli hienosti kaksi palkintosijaa, kun Emmi Kurikka sijoittui toiseksi ja Laura Hautanen kolmanneksi.

Sunnuntaina Hämeen alueen syyskilpailuiden sarjat Tintit, Minit ja Taitajat kilpailtiin oman seuramme järjestämissä kilpailuissa Ylöjärvellä. Sunnuntain kilpailussa seuramme Tintit pääsivät aloittamaan kisakautensa ja luistelivat upeasti uuden ohjelmansa!

Tintit 2012 ja nuoremmat sarjassa Lumi Hartikainen sai erityismaininnan Hyvä musiikkiinluistelu. Samassa sarjassa Seela Prusi sai erityismaininnan Laadukkaat piruetit.

Sarjassa Taitajat, ei axel Mette Hirsikangas sijoittui toiseksi ja Liinu Laurikka sijoittui kolmanneksi. Hienoa tytöt!

Onnittelut kaikille luistelijoillemme!