Kehitysryhmä 1: Rubiinit ja

Kehitysryhmä 2: Safiirit

Kehitysryhmissä luistelee alle kouluikäisiä lapsia, jotka harjoittelevat taitoluistelua 2-3 kertaa viikossa. Jääharjoitusten yhteydessä on oheisharjoituksia, joissa kehitetään monipuolisesti lasten liikunnaliisia taitoja. Kehitysryhmässä harjoittelun tavoitteena on monipuolinen perusluistelutaitojen kehittäminen ja taitoluistelun helpompien temppujen harjoittelu, mikä luo edellytykset edetä yksinluistelun kilparyhmiin/kilpaileviin muodostelmaluistelun joukkueisiin jatkossa. Harjoituksissa opetellaan myös kuuntelemaan ja vastaanottamaan valmentajien sekä ohjaajien antamia ohjeita. Harjoittelu on monelta osin leikinomaista ja tavoitteena on herättää pysyvä innostus taitoluisteluun.

Kaudella 2023-2024 harjoitusajat ovat alustavasti seuraavat: (Huom! Elokuussa ja toukokuussa ei ole viikonloppuvuoroja, vain arkivuorot)

Kehitysryhmä 1 - Rubiinit: harjoituksia 3 kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin ja lauantaisin.

Kehitysryhmä 2 - Safiirit: harjoituksia 2 kertaa viikossa maanantaisin ja lauantaisin.


Viikkokohtaiset ajat tarkistetaan viikoittain Harjoitusaikataulut-sivulta.

Kehitysryhmäläisellä on oltava oma harjoitustoiminnan kattava vakuutus. Kehitysryhmäläiselle on myös hankittava Suomen Taitoluisteluliiton vaatima harrastepassi. Lue lisää harrastepassin hankinnasta tästä.

Alkeisryhmien vastuuvalmentaja  

Nina Tuominen 

nina.tuominen@uplakers.fi