Aikuisluistelu

Järjestämme luistelukouluharjoittelua myös aikuisille!

lisäys 1.1.2022:  HUOM! Aluehallintoviraston määräysten vuoksi aikuisten lyhytkurssit siirtyvät tammikuulta myöhempään ajankohtaan. Uudet ajat päivitetään alapuolelle, kun rajoitusten päättyminen varmistuu.

AIKUISTEN LUISTELUN LYHYTKURSSIT

- 14.-15.1.2022 (hinta 30 euroa)
- 28.-29.1.2022 (hinta 30 euroa)

Ilmoittaudu lyhytkurssille sivumme ylävalikosta kohdasta Ilmoittautuminen. Voit halutessasi ilmoittautua molemmille kursseille, sillä sisältö on hiukan erilainen ensimmäisellä ja toisella kurssilla. Lyhytkurssilla pääpaino on perusluistelutaitojen harjoittelussa. Tunnit sisältävät myös taitoluistelusta lainattuja harjoitteita ja taitoluistelun alkeiden kokeilua.

----------------------------------------------------------

Taitoluistelu on monipuolinen laji, joka sopii mainiosti myös aikuisille. Taitoluistelu on erinomainen liikunnan muoto, jonka avulla saat harjoitusta esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla

• peruskunto
  • lihaskunto
  • tasapaino
  • koordinaatio
  • kehonhallinta
  • notkeus ja liikkuvuus

Aikuisluistelijoilla tulee olla oma voimassaoleva harjoittelun kattava vakuutus.

Valmennus:

Janette Hinkka, janette.hinkka@uplakers.fi