UpTL Akatemialeiritys / yksinluistelu

UpTL Akatemialeiritys on tarkoitettu sekä Uplakers Taitoluistelun omille yksinluistelijoille että muiden seurojen yksinluistelijoille, jotka haluavat lisäharjoittelua oman seuraharjoittelun tueksi. Leiritykseen valitaan hakemusten perusteella.

KEVÄTKAUDEN 2023 HAKU ON AUKI - myös syksyllä mukana olleet hakevat uudelleen kevätkaudelle.

UpTL Akatemia 
- SM-polulla olevat luistelijat (Debytantit, SM-noviisit, SM-juniorit, SM-seniorit)

UpTL Miniakatemia
- Testipolulla olevat alakouluikäiset luistelijat (B-silmut, A-silmut)

Harjoittelu tapahtuu Ylöjärven jäähallilla ja valmennuksesta vastaavat Uplakers taitoluistelun valmentajat Maaret Siromaa, Maija Seppänen ja Tia Siromaa-Miettinen. 
Kumpaankin akatemiaryhmään otetaan enintään 12 luistelijaa. Ryhmien harjoittelu toteutetaan, kun ryhmään saadaan mukaan vähintään kuusi luistelijaa.

Kevätkauden hinta on 150€ ja se laskutetaan leirityksen alkaessa. Poissaoloja ei hyvitetä.

Ryhmät harjoittelevat kevätkaudella 2023 kuutena päivänä. Miniakatemiaharjoitus klo 14.00-14.50 ja Akatemiaharjoitus klo 15.00-16.00. 
Alustavat harjoituspäivät ovat:
keskiviikot 11.1., 25.1., 8.2., 22.2., 8.3., 22.3.

HAKU PÄÄTTYY TI 3.1.2023. Akatemialeirityksen alkamisesta tulee mukaan valituille vahvistus sähköpostitse viimeistään torstaina 5.1. klo 13 mennessä.

Akatemiaan valittujen luistelijoiden omat henkilökohtaiset valmentajat voivat halutessaan laittaa sähköpostia Maija Seppäselle tai Tia Siromaa-Miettiselle, jos luistelijan kohdalla on asioita, joita olisi hyvä huomioida akatemiaharjoituksissa.

Tiedustelut:
maija.seppanen@uplakers.fi
tia.siromaa-miettinen@uplakers.fi 


HAKEMUS UpTL-AKATEMIALEIRITYKSEEN