Talkoopankki

Taitoluistelujaosto järjestää useita tapahtumia, jotka tuovat iloa omille luistelijoillemme sekä lisäävät seuran näkyvyyttä. Tapahtumien lisäksi osallistutaan useisiin talkoisiin varainkeruuhengessä ja nämä edellyttävät talkootyötä. Tällä luistelukaudella olemme koonneet talkootehtäviä avoimesti muokattavaan talkoopankkiin, jonne päivittyvät kaikki jaoston talkootehtävät. Ajatuksena on, että talkootehtäviä ei jaeta valmiiksi, vaan jokaisen luistelijan vanhempi käy itse varaamassa itselleen sopivan tehtävän!

Linkki päivittyvään talkoolistaan löytyy tästä:

Talkoopankki

Uusia talkoita/tapahtumia päivitetään heti, kun päivämäärät ovat tiedossa. Käykää aktiivisesti seuraamassa tilannetta, ja ilmoittautukaa mukaan yhteiseen tekemiseen. Näin takaamme luistelijoillemme ihanan harrastuksen, sekä saamme iloa eri tapahtumista ja yhdessä tekemisestä!

UpTL johtokunta