Harrasteryhmä

RYHMÄN HARJOITTELUAJAT JA HINNAT NÄKYVÄT "LUISTELUKOULU JA HARRASTE" -PÄÄSIVULLA TAULUKOSSA. Jos taulukko ei näy kokonaan, vieritä näkymää sivulle päin.

---------------------------------------

HARRASTERYHMÄ on peruskouluikäisille tarkoitettu luistelukoulun jatkoryhmä, jossa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa. Harjoittelu painottuu perusluistelutaitoihin, mutta tunneilla harjoitellaan myös taitoluistelun helpoimpia temppuja, kuten yksöishyppyjä, peruspiruetteja ja askelia. Ryhmään tullakseen ei tarvitse olla erityisiä taitoja - riittää, että luistelija pystyy luistelemaan eteenpäin. Suosittelemme kypärän käyttöä varsinkin, jos perusluistelu on vielä epävarmaa.

Harrasteryhmässä ei kilpailla eikä tavoitteena ole edetä kilpailevan luistelun pariin. Harrasteryhmässä luistellaan omaksi iloksi kivassa seurassa taitoluistelun temppuja kokeillen ja perusluistelutaitoja kehittäen. 

Harrasteryhmä harjoittelee syyskuun alusta huhtikuun loppuun ja ryhmän luistelijat esiintyvät myös upeassa kevätnäytöksessämme. Harjoitteluajat löytyvät kotisivuiltamme kohdasta Harjoitusaikataulu.

Tiedustelut:

nina.tuominen@uplakers.fi