Info

Ylöjärvellä on harrastettu taitoluistelua vuodesta 2008 lähtien. Toiminta on kasvanut kausi kauden jälkeen; luistelijamäärät ovat lisääntyneet, niin luisteluryhmiä kuin valmentajiakin on tullut lisää ja toimintaa on kehitetty jatkuvasti. Uplakers taitoluistelu on Suomen taitoluisteluliiton alainen seura, liiton jäsenyys seuralle myönnettiin tammikuussa 2012.

Uplakers Taitoluistelu on osa Uplakers ry jääurheiluseuraa. Taitoluistelujaostossa on tällä hetkellä yli 220 luistelijaa taitoluistelukoulussa, yksinluistelun kilpa- ja harrasteryhmissä sekä muodostelmaluistelussa. Ammattitaitoiset valmentajat ja aktiivinen johtokunta sekä vanhempien toimikunta takaavat laadukkaan toiminnan niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin.

Taitoluistelutoiminnasta seurassa vastaa taitoluistelujaosto.