Aikuisluistelu

Taitoluistelukoulun aikuisluisteluryhmät lauantaisin 12.1.-30.3.2019

Oheisharjoitus: 12.15-13.00

Jäävuoro:       13.15 - 14.00 (alkeisryhmä ja jatkoryhmä)

Jäätunti

Hinta kevätkausi 130 e

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Jäätunti ja oheistunti hinta kevätkausi 160 e

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Vastuuvalmentaja

Janette Hinkka
janette.hinkka@uplakers.fi

Tervetuloa mukaan kaikentasoiset aikuisluistelijat!

Taitoluistelu on monipuolinen laji, joka sopii mainiosti myös aikuisille! Taitoluistelu on erinomainen liikunnan muoto, jonka avulla saat harjoitusta esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

• Peruskunto
  • Lihaskunto
  • Tasapaino
  • Lihaskoordinaatio
  • Kehonhallinta
  • Notkeus ja liikkuvuus

Kevätkauden hinta 130 € (sis. jääaika ja ohjaus)

JÄÄHARJOITTELUN TUEKSI VOI OSTAA MYÖS OHEISPAKETIN,  joka sisältää 45 min ohjatun oheisharjoittelun aina ennen jäävuoroa lauantaisin 12.15-13.00.

Oheisharjoittelu koostuu lämmittelyosuudesta, lajitekniikasta, lihaskunto-, koordinaatio- tai tasapainoharjoitteista ja venyttelyistä! Oheisharjoittelun tarkoitus on valmistaa lihakset ja nivelet jääharjoitteluun ja samalla kehittää kestävyyttä  ja lihaskuntoa ja harjoitella jäällä tarvittavia taitoja ns. kuivaharjoitteluna.

Kevätkauden hinta oheispaketin kanssa 160 € (sis. oheisharjoittelu, jääaika ja ohjaus)

HUOM! Aikuisluistelijoilla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus!

Lisäksi myös aikuisluistelijoiden tulee hankkia Suomen taitoluisteluliiton harrastelisenssi (jos oma vakuutus) tai HE-lisenssi (ei omaa vakuutusta).

Aikuisten taitoluisteluryhmiä on tulevalla kaudella 3:

• Aikuisten alkeisryhmä - uusille ja aloitteleville luistelijoille
  • Aikuisten jatkoryhmä - edelliseltä kaudelta jatkavat ja aiemmin taitoluistelua harrastaneet
  • Muodostelmajoukkue Misty Lakers -hyvät perusluistelutaidot omaavat, muodostelmaluistelusta kiinnostuneet aikuiset ( Misty Lakers )

Lisätietoja valmentajalta
Janette Hinkka
p 050-5978793  janette.hinkka@uplakers.fi

Meillä käy Smartum liikunta- tai kulttuurisetelit!