Aikuisluistelu

Vastuuvalmentaja

Annina Mustonen

annina.mustonen@uplakers.fi

Aikuisten harjoittelu on nyt tauolla. Talvilomaviikolla on mahdollisuus ohjattuun harjoitteluun ulkojäällä talivoloman luistelukoulussa. Katso etusivun mainos.

Tervetuloa mukaan kaikentasoiset aikuisluistelijat!

Taitoluistelu on monipuolinen laji, joka sopii mainiosti myös aikuisille! Taitoluistelu on erinomainen liikunnan muoto, jonka avulla saat harjoitusta esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

• Peruskunto
  • Lihaskunto
  • Tasapaino
  • Lihaskoordinaatio
  • Kehonhallinta
  • Notkeus ja liikkuvuus

JÄÄHARJOITTELUN TUEKSI VOI OSTAA MYÖS OHEISHARJOITTELUPAKETIN,  joka sisältää 45 min ohjatun oheisharjoittelun aina ennen jäävuoroa lauantaisin 12.15-13.00.

Oheisharjoittelu koostuu lämmittelyosuudesta, lajitekniikasta, lihaskunto-, koordinaatio- tai tasapainoharjoitteista ja venyttelyistä! Oheisharjoittelun tarkoitus on valmistaa lihakset ja nivelet jääharjoitteluun ja samalla kehittää kestävyyttä  ja lihaskuntoa ja harjoitella jäällä tarvittavia taitoja ns. kuivaharjoitteluna.

HUOM! Aikuisluistelijoilla tulee olla voimassaoleva vakuutus!

Aikuisten taitoluisteluryhmiä on tulevalla kaudella 3:

• Aikuisten alkeisryhmä - uusille ja aloitteleville luistelijoille
  • Aikuisten jatkoryhmä - edelliseltä kaudelta jatkavat ja aiemmin taitoluistelua harrastaneet
  • Muodostelmajoukkue Misty Lakers -hyvät perusluistelutaidot omaavat, muodostelmaluistelusta kiinnostuneet aikuiset ( Misty Lakers )

Lisätietoja valmentajalta:
Annina Mustonen
annina.mustonen@uplakers.fi

Meillä käy Smartum liikunta- tai kulttuurisetelit!