UUDEN KAUDEN RYHMÄT -> ilmoittautumiset auki

20.4.2020

Kauden 2020-21 uusien ryhmiemme ilmoittautumiset ovat auki. 

Kilpailevien/kilpailemaan tähtäävien ryhmien ja joukkueiden osalta ennen ohjattuun lähiharjoitteluun pääsyä harjoittelua toteutetaan valmentajien koostamilla kotiharjoitteluohjeilla, erilaisilla harjoitteluvideovinkeillä, virtuaaliharjoittelulla yms. Valmentajat valitsevat kullekin ryhmälle/joukkueelle sopivan tavan etävalmennukseen.

Kaudella 2020-21 seurassamme harjoitellaan seuraavanlaisissa ryhmissä:

 

YKSINLUISTELU

Harrasteryhmä -> Yksinluistelun ryhmä kivaan harrastamiseen, jossa ei ole kilpailullisia tavoitteita. Harjoittelua 2 jäätuntia viikossa + 1 oheisharjoitus.

Kehitysryhmät 1 ja 2 -> Taitoluistelun jatkoryhmä luistelukoulusta jatkaville (pääosin 7 -v. ja nuoremmat) luistelijoille. Kehitysryhmästä voi jatkaa yksinluisteluun tai muodostelmaluisteluun. Kehitysryhmässä voi harjoitella jäällä 2-3 tuntia valinnan mukaan. Muutaman jääharjoituksen yhteydessä on oheisharjoitukset.

Tintit 1 ja 2 -> Kilpailevat ja kilpailemaan tähtäävät tintti-sarjan ikävaatimukset täyttävät luistelijat. Ryhmästä riippuen harjoitusta on jäällä keskimäärin 4-5 tuntia ja lisäksi oheisharjoittelua.

Kaaret-> Minit-sarjaan kaudella tähtäävät tai siinä kilpailevat luistelijat. Jääharjoitusta 5 tuntia viikossa + oheisharjoituksia.

Mohawkit -> B-silmuihin kaudella tähtäävät tai kyseisessä sarjassa kilpailevat luistelijat. Harjoitusta keskimäärin 6 jäätuntia viikossa + oheisharjoituksia.

Kaarenvaihdot -> Ryhmässä on nuorimpien aluesarjoissa sekä Taitajat-sarjoissa kilpailevia luistelijoita. Jääharjoitusta on keskimäärin 4 jäätuntia viikossa + oheisharjoituksia.

Chasset -> Aluesarjoissa kilpailevia luistelijoita. Jääharjoitusta on keskimäärin 4-5 jäätuntia viikossa + oheisharjoituksia. 

Käänteet -> A-silmuissa kilpailevat tai kyseiseen sarjaan kauden aikana pyrkivät. Jääharjoitusta keskimäärin 6-7 jäätuntia viikossa + oheisharjoituksia. 

Twisselit -> Noviiseissa kilpailevat tai noviisisarjaan kaudella tähtäävät. Jääharjoitusta keskimäärin 6 jäätuntia viikossa + oheisharjoituksia.

Chochtawt -> Debytanteissa kilpailevat tai kyseiseen sarjaan kauden aikana tähtäävät. Jääharjoitusta keskimäärin 7 jäätuntia viikossa.

Silmukat -> SM-noviiseissa, SM-junioreissa ja Kansallisissa Junioreissa kilpailevat tai näihin sarjoihin tähtäävät. Harjoitusta keskimäärin 7-8 jäätuntia viikossa + oheisharjoituksia.

 

Kilpailevia ryhmiä yhdistellään jäällä ja luistelijat saattavat harjoitella erilaisissa kokoonpanoissa harjoitustarpeesta riippuen. 

 

MUODOSTELMALUISTELU:

Tiny Lakers -> Tulokas -sarjassa kilpaileva joukkue. Jääharjoitusta keskimäärin 3 tuntia viikossa + oheisharjoituksia.

Shiny Lakers -> Kansalliset noviisit -sarjassa kilpaileva joukkue. Jääharjoitusta keskimäärin 4 tuntia viikossa + oheisharjoittelua.

Spicy Lakers -> Kansalliset juniorit -sarjassa kilpaileva joukkue. Jääharjoitusta keskimäärin 4 tuntia viikossa + oheisharjoituksia.

Misty Lakers -> aikuisten harrastejoukkue, joka ei kilpaile. Harjoittelua jäällä 2 tuntia viikossa + oheisharjoitus.